Olemme monipuolinen, luotettava ja joustava vartiointiliike

Turvallisuustekniikka

Toimitamme ja asennamme luotettavien laitevalmistajien hälytyslaitteistoja ja kamerajärjestelmiä yritys- ja kotikäyttöön. Asiantunteva henkilökuntamme kartoittaa kanssasi turvallisuustarpeenne.

Hälytysjärjestelmät

Myymme ja asennamme Ajax-hälytysjärjestelmää, joka on Euroopan palkituin langaton hälytysjärjestelmä. Järjestelmä aivoina on HUB-keskus, joka kytketään verkkoon joko Ethernet-kaapelilla, Wifi:llä tai SIM-kortilla. HUB tarvitsee toimiakseen sähköä ja siinä on sisällä akku, joka pitää laitteen valmiudessa noin vuorokauden sähkökatkon sattuessa.

Hub-keskukseen kytketään erialaisi langattomia ilmaisimia tarpeen mukaan. Näitä ovat mm. näppäimistö, sisä- ja ulkosireeni, liikeilmaisin, vuotoilmaisin, palo- ja häkäilmaisin, lasirikko, ovimagneetti. HUB-keskukseen saa myös ulkona toimivat liikeilmaisimet sekä kamera-liikeilmaisimet.

Järjestelmää voidaan käyttää puhelinsovelluksella, näppäimistöllä, tag-tunnisteella tai kaukosäätimellä. Samaa järjestelmää voi käyttää useampi henkilö ja jokaisella voi olla oma tili puhelinsovelluksessa.

HUB-keskukseen voidaan asentaa myös 12V virtalähde, jolloin järjestelmä voidaan asentaa esim. veneeseen tai asuntoautoon.

Lisätiedot: ajax.systems

Vuokraa AJAX-hälytysjärjestelmä työmaalle

Ajax-järjestelmän voit helposti myös vuokrata meiltä esim. väliaikaiselle työmaalle kiinteään kuukausihintaan. KK-hinta sisältää laitevuokran, asennuksen, SIM-kortin, hälytysvalvonnan ja laitteiston purun. Henkilökunta voi käyttää hälytyslaitetta näppäimistöllä, kaukosäätimellä, tagi-tunnisteella tai puhelin-sovelluksella. Laitteistoon voidaan myös ohjelmoida kellokytkennät, jolloin henkilökunnan ei tarvitse miettiä hälytyksen päälle- ja poiskytkentää laisinkaan.

Kamerajärjestelmät

Myymme ja asennamme Hikvision ja Dahua-merkkisiä kamerajärjestelmiä.

Kamerajärjestelmä muodostuu tallentimesta, kamerasta ja näytöstä. Kameran ja tallentimen väliin vedetään verkkokaapeli, jolloin kuva siirtyy kameralta tallentimelle. Kamera saa virran verkkokaapelia pitkin, joten kameralle ei tarvitse järjestää erikseen sähköä. Tallentimen kovalevyn koosta riippuen videotallenteet säilyvät muistissa muutamasta viikosta kuukausiin. Mikäli tallennin saadaan kytkettyä verkkoon, on livekuvaa ja tallenteita mahdollista katsoa esim. puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta.

Hankkiessanne kamerajärjestelmän kauttamme, kuuluu palveluun järjestelmätarpeen kartoittaminen, jolloin tarkastamme yhdessä tarvittavan kameroiden määrän, tallentimen paikan ja mahdolliset kaapelien vedot. Teemme Teille tarjouksen erikseen laitteista ja asennuksesta. Asennus sisältää yleensä kaapelinvedon, kameroiden asennuksen ja säätämisen, tallentimen ohjelmoinnin, järjestelmän käyttöönoton ja käyttöopastuksen. Kaapelinveto on mahdollista teettää myös sähkömiehellä tai tehdä itse.

Kamerajärjestelmien hinnat alkavat n. 500€:sta, sisältäen tallentimen ja 2 kameraa, ilman asennusta.